Η Εταιρεία


ΕΝ ΑΓΡΟΙΣ ΜΕΠΕ

Η εταιρεία Εν Αγροίς ΜΕΠΕ ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας ορθής φωτογράφισης, τηλεπισκόπησης, ερμηνείας και ανάλυσης με εφαρμογές στη Διαχείριση Υδατικών Πόρων, στη Γεωργία Ακριβείας, στην Περιβαλλοντική Προστασία και Διαχείριση, στον Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχεδιασμό, στην αναγνώριση και διαχείριση Υποδομών και σημείων ειδικού ενδιαφέροντος, σε όλη τη χώρα.

H Eν Αγροίς, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λήψης εικόνων με μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα (UAV). Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, τα αναλυτικά εργαλεία και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει, προσφέρει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπισκόπησης και GIS, υψηλής ποιότητας και αξίας.

Οι υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη, σε ο,τι αφορά τον χώρο, το χρόνο, την επιθυμητή λεπτομέρεια, την ακρίβεια της γεωαναφοράς, την ζητούμενη πληροφορία, αλλά και την απαιτούμενη μετεπεξεργασία για ταχεία και βέλτιστη λήψη αποφάσεων. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις λήψεις σε ελάχιστο χρόνο, με μικρό κόστος, με προγραμματισμό που ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη και με δυνατότητα επαναλήψεων σε έκτακτα ή τακτά χρονικά διαστήματα.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!